Nova aula pilot de primària · 2017

Us presentem el nou disseny d’aules de primària de l’escola. De moment, hem realitzat la prova pilot, en conjunció amb la nova metodologia que es durà a terme a partir del proper curs 2017·2018 (teniu tota la informació a l’apartat de “Guia docent”).

Tot i que manquen alguns detalls, us encantarà la distribució de l’espai, materials i el gran ús polivalent que se li podrà fer.

Els materials didàctics i pedagògics, així com la metodologia, també s’han renovat i s’aplicaran el proper curs 2017·2018. Totes les tasques seran més vivencials, manipulatives, competencials i només es farà ús de 3 quadernets (català, matemàtiques i anglès), de poques pàgines.

Volem agraïr, especialment a:

  • Laura (tutora de 1r): pel gran esforç de dur a terme el canvi durant les activitats lectives i per la gran dedicació i ajuda en el disseny, compra i distribució de l’aula.
  • L’aportació de tots els docents que han fet alguna de les 17 visites programades durant aquest curs i l’anterior: Dolors, Emi, Laura, Mar, Roser, Ana, Joan, Salut i Carles.
  • Clara B (del Consorci d’Educació de Barcelona) per facilitar-nos la sol·licitud sobre l’aportació econòmica per iniciar el canvi i restar atenta a les necessitats que requeríem.
  • Clara P (del Districte de Sants·Montjuïc) per donar-nos publicitat i visibilitat a Barcelona.
  • Montse (inspectora del centre) per donar-nos llibertat d’actuació i estar atenta als dubtes que ens apareixien.

Moltes gràcies a tots i a totes i estem ben segurs que, els nostres infants, gaudiran d’un espai, materials i metodologia molt adequades per desenvolupar les seves competències personals com a ciutadans del mon.

A continuació us presentem el vídeo explicatiu:

https://youtu.be/xSlcqqQIIVQ